Okategoriserade

Kalymnos – Greklandresan 2011

Ja !! nu är vi på Kalymnos, en ö utanför Kos i Grekland. Här är det bara lugnet självt, man strosar på gatan längs vattnet och de stora bergen bakom sig. Det är absolut ingen handel här utan supermarket och några butiker med kepsar och vykort. Barer finns det en hel del och likaså massa restaurnger med ett stort utbud av maträtter som fisk som man själv får välja ut innan den tillagas. Idag åt jag Pizza prega på hotellet där vi bor och det var super gott.

Hotellet vi bor på är supert för att vara andra klass. Hotellvärden är fantasikt tillmötergående. Bjuder på öl, hjälper till och bjuder på fantastisk frukost varje dag. Sitter man på balkongen så fångar han en med blicken och vinkar. Stranden är bäst där vi bor på Myrties och Massouri och tar 5 minuter att gå, och det är riktigt klart vatten.

 Efter att sett denna hemska varelse så känner man sig väldigt snygg och smäcker

 Detta är dörrskylten till Siv och Rustans hotellrum…man kan ju undra vad det betyder på grekiska??Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s