Okategoriserade

Utarbetad

Efter två 12 timmar pass sovning och ett 2 timmars i eftermiddag så känner jag mig liiittte pigg. Att tre arbetsdagar har tagit musten av mig har jag aldrig varit med om. Nu kan det kanske bero på att jag äter Allevo diet och inte får i mig tillräckligt energi för det tunga arbete som jag har. Men har idag varit och köpt B12 och Magnesium som jag igenteligen ALLTID skall inta eftersom jag inte själv kan ta upp dessa. Så det har nog urlakats under en tid + att jag går på en diet på arbetstid.  Min mage krachar alltid när jag äter på jobbet så därför utesluter jag detta pga mer besvär med magen än utan mat i magen.
Men nu är den en arbetsdag kvar innan resan och det skall bli gööööttt….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s