Okategoriserade

Hagel – Billarm

Alltså inatt och idag har det haglat så fruktansvärt! stora hagel som gjorde hela marken vit och startar billarm. Emmas bil har larm och det har gått igång i natt och flera gånger under dagen. Så i morron blir det att kapa kabel för den ”gamla” bilen behöver inget larm och skall de stå och tjuta utan för lägenheter där flera småbarn bor så blir vi väll snart hatade på hela området. Så billarm är bra men gamla som inte går att ställa in känslighet på kan kvitta…tjaba

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s