Okategoriserade

Träning och ny cykel

Har i 2 dagar varit på gym och tränat. Det känns så suuuupppper skönt att vara igång igen. Så nu blir det träning av olika typer varje dag. Vet att man skall ha vilodagar men jag crossar och går/springer på löpbandet mycket och tar lite vikter i mellan åt så jag får ihop en timmes träning. Det skall bli spännande och se efter sommaren om man lyckats gå ner i vikt.

Jag bannar mig själv om inte denna träningen ger resultat och slippa äta shaker som man aldrig kan gå kuren ut. Läste att tränar man så blir det automatiskt att man är mera försiktig med vad man stoppar i sig och hur mycket och det stämmer väldigt väl. Så vi får hålla tummarna att gymkortet var en bra investering för mig själv.

Jag lånar mina svärföräldrars cykel för att inte ta bilen till allt och skall i morron åka och kolla på en egen cykel. Jag vill ha en Sjösala Lysekil, för Sjösala Sunnanö säljer som inte längre vad jag har förstått så därför får det bli en Lysekil. Den är skön att cykla med, klassisk damcykel med korg och några växlar alldeles perfekt för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s