Okategoriserade

Hustillverkare.

Nu har vi lagt in stöten med att kontakta ett 10 tal hustillverkare och skall börja träffa några redan om några dagar. Vi vill ge ett flertal en chans och se om de kan konkurrera ut varandra till vår fördel.
Vi vill ha ett modernt hus med pulpet tak, höga fönster och levereras med markplatta och stomrest för resten gör vi själv. Vi vill ju så klart att detta bygge inte skall kosta 4-5 miljoner för det går inte utan med tomt och allt runt 3-3,5 miljoner. Så det skall bli spännande och se vad de har att erbjuda oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s