Okategoriserade

Äntligen a-kassa igen…

Äntligen har min karens på a-kassan släppt, efter att jag sade upp mig på Systembolaget i mars. Det har varit en sådan kaos med papper och papper till en förbannelse. Jag visste ju att jag skulle bli avstängd pga av min uppsägning. Så sedan i april har jag inte haft en krona i inkomst och det börja suga nu.

Men så i fredags så ringde jag a-kassan och fick till svar att beslut skulle ske samma dag. Så idag när jag kollar mailen så har jag fått en betald dag, så nu är karenser och allt löst för denna gången.

Men under tiden har jag ju jobbat en månad på Cubus och åter igen sagt upp mig men då från en semesterextra och hoppas nu inte bli straffad igen för de 5 timmar/vecka som jag var skriven på under augusti månad.

Jag ber till gudarna att de har överseende och låter mig få a-kassa så jag får in pengar och kan ”leva” igen.
Så jag är glad idag och imorgon får vi se?för vem vet vad man får i postlådan i morgon?
Ha de gött…
camilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s