Okategoriserade

Linneas lördag på Blog Awards

Nu har vi varit i Stockholm och Linnea har fått varit på Blog Awards där hon var nominerad till årets Beauty Blog 2012.

Vi åkte hela familjen till Stockholm på fredag 21sep och tog in på Nordic Sea Hotel vid centralstationen. Detta hotellet låg granne med hotellet där utnämningen för Blog Awards skulle ske.
Först på lördag förmiddag var det en tillställning på Kista Galleria där modevisning och sånguppträdande skulle ske. När vi kom dit så gick Maria Montazami upp på scenen och pratade lite om bloggande sedan var det autograf skrivning. 

Linnea fick sedan se två andra bloggare Angelica Blick och Linda Hallberg som hon pratade lite med och det var ju väldigt roligt för Linnea att träffa dem i verkligheten. Angelica Blick blev väldigt glad över att Linnea hade hennes designade klänning och fotade henne. 
På lördagskvällen blev det prisutdelning på Scandic grand central och där var det lite mingel och annat smått och gott. Linnea fick tyvärr inget pris men en upplevelse som hon aldrig glömmer och så fick ju Emma också vara med och det tycker jag var roligt. 
Här är lite bilder som togs vid galans entré och de blev jätte fina. 

Så nu var denna sagan slut för denna gången men så klart hoppas jag på en fortsättning i något slag för Linnea för hon är jätte duktig i det hon gör…kram,kram till er båda..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s