Okategoriserade

Shopping i Edinburgh

Nu har vi varit i Skottland och Edinburg sedan söndag 14 okt- 17 okt. Det var jag, Benny, Linnea och Adde som tog vår kosa och åkte till detta underbara land och stad.
Vi har varit här tidigare så vi tog denna resan som en liten semester tripp för shopping och och lite sevärdigheter.
Linnea och jag ägnade mycket tid på Primark, Mark and Spenser, och Next, här gick vi bara igenom Christmas Shop delen för vi älskar att handla julpynt när vi är i London och Skottland.

På Primark finns så klart bara billiga kläder och lite heminredning. Det som skiljer London mot Edinburgh är att Edinburgh har mer ordning och reda i sina affär och inte så hysteriskt som i London. För i London var det helt kaos från de öppnade till stängning och det så helt för jävligt ut i butiken. Sedan så var heminrednings avdelningen mycket mera inspirerade i Edinburgh.

Next har också en heminrednings avdelning men är inte så stor men har väldigt fina saker till bra priser, så här blev det köpt en del

M&S känns mest som man kommer in i en dambutik men de har en jättefin inredning avdelning och så klar mycket fina juldekorationer. Nu hade de även ta 3 bet för 2 så där fick man köpt lite fina julkulor. Så Storbritannien är ett underbart land att köpa juldekorationer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s