Okategoriserade

Mitt nya extra jobb – Granngården

Japp!!! nu har man blivit med jobb…äntligen!!
Började igår på Granngården här i Tanumshede som extra anställd. De behövde någon som kunde hoppa in och inte hade större krav på tider m.m och detta passar mig utmärkt. 
Nu behöver jag inte åka långt för att komma till jobbet och för den delen så slipper vi även att köpa en bil till. Så det tar ca 7 minuter med cykel. 
Denna vecka blir det 2 dagar och följande veckor ca 3 dagar i veckan och då mellan kl 10-16..helt fantastiska tider.
Kassan lärde jag mig på 10 minuter och det var inga problem alls, jag kommer mest att stå i kassan och göra mindre jobb runt om kring för att avlasta de andra i personalen så de kan packa upp och finnas för kunderna. Så ett bättre jobb kan jag för tillfället inte få, och inte med de tiderna. Lönen var inte helt fel den heller 127kr/tim så jag är bara nöjd och glad så klart. 
Håll tummarna för mig att detta kommer att bli bra.
Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

3 reaktioner till “Mitt nya extra jobb – Granngården

  1. Wow, fantastic weblog structure! How long have you ever been running a blog for? you make blogging glance easy.The whole look of your site is great, let alone the content material!Also visit my webpage; http://investment247.De/

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s