Inlägg · Mönster · Mina favoriter

Gul popcorn sjal

Tadaaaa! Alltså så här fort har jag aldrig virkat en sjal och absolut inte något som jag har skapat själv. Behöver en sjal till helgen och jag ville ha något nättare än en stor trekantsjal så jag lade bara garnet i mina händer och lät det bli vad det blev och det blev riktigt bra. Älskar helt enkelt den guldgula färgen och har en väska som jag köpte i London som passar perfekt 🙂

Efter lagt ut bilder på sociala medier så ville såååå många ha mönstret, men det ville även Svarta Fåret ha så under våren 2020 kommer mönstret ut till försäljning och ni kan då köpa den genom deras webbshop .

Lycka till Hälsningar Camilla Jirasek, Camillaslivsstil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s