Inlägg · Mönster · Mina favoriter

Mönster gul popcorn sjal

Tadaaaa! Alltså så här fort har jag aldrig virkat en sjal och absolut inte något som jag har skapat själv. Behöver en sjal till helgen och jag ville ha något nättare än en stor trekantsjal så jag lade bara garnet i mina händer och lät det bli vad det blev och det blev riktigt bra. Älskar helt enkelt den guldgula färgen och har en väska som jag köpte i London som passar perfekt 🙂

Efter lagt ut bilder på sociala medier så ville såååå många ha mönstret så jag har ikväll suttit och skrivit ner det. Men att skriva mönster är svårt och tidskrävande.

Skriver mönstret så som jag tänker det och inte riktigt som proffsen gör 🙂 så därför så är jag väldigt tacksam om ni hittar fel eller är fel formulerat så skriv till mig i kommentaren så skall jag uppdatera mönstret omgående.

Lycka till Hälsningar Camilla Jirasek, Camillaslivsstil

4 reaktioner till “Mönster gul popcorn sjal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s